Containerverhuur op maat

Op zoek naar een geschikte container voor uw project? Voor containerverhuur in Kumtich en omgeving moet u bij Tuin- & Grondwerken Beets zijn. Ruim aanbod aan concurrentiële prijzen!

Transportservice

Een transportdienst nodig voor de grondstoffen van uw project? Wij beschikken over de juiste voertuigen voor het vervoeren van onder andere steenpuin, teelaarde en compost. Tuin- & Grondwerken Beets streeft steeds naar een efficiënte en gepaste oplossing voor uw transportbehoefte. Zo beantwoorden wij keer op keer aan uw verwachtingen.

Ruim aanbod aan containers

Bij grond- en afbraakwerken alsook bij renovatiewerken is een container op maat van uw project een echte noodzaak. Om uw bouw- en sloopafval op een vlotte en betaalbare manier te laten verwijderen, biedt Tuin- & Grondwerken Beets tal van containers in verschillende maten. Wij bezorgen u de container die u nodig heeft op het tijdstip van uw wens, en dit telkens aan de scherpste prijzen! Interesse in onze containerdienst? Neem zeker even contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte.