Vellen van bomen en snoeiwerken

Tuin- & Grondwerken Beets - Snoeiwerken

Een gevaarlijk overhellende boom in uw tuin of struikgewassen die u wilt laten verwijderen? Tuin- & Grondwerken Beets legt een diepgaande kennis over het vellen van bomen in regio Kumtich aan de dag.

Vellen van bomen en verwijderen van struiken

Bomen worden verwijderd omwille van diverse redenen. Vaak vormt de boom een gevaar voor de omgeving of betreft het een zieke boom. Voor deze klus doet u best een beroep op een vakman met kennis van zaken. Zo’n vakman is Tuin- & Grondwerken Beets, die met een geoefende techniek en de nodige ervaring zelfs de hoogste bomen velt. Daarnaast verwijderen we eveneens struikgewassen en andere begroeiing. Hoe diep de wortels ook in de aarde verankerd zitten, wij halen ze er volledig uit en vullen de put op met aarde. Indien gewenst, hakselen we de takken.

Snoeien van bomen en hagen

Voor een gezonde groei van uw boom of struikgewas, is het noodzakelijk om deze regelmatig te snoeien. Dit laat u best uitvoeren door een professional want snoeiwerken vereisen heel wat ervaring en enige competentie. De snoeiperiode en frequentie van het snoeien hangt sterk af van de boomsoort. Kan uw tuin wel een grondige snoeibeurt gebruiken? Tuin- & Grondwerken Beets zorgt ervoor dat uw tuin weer netjes en verzorgd oogt. Wilt u een boom laten vellen of laat u deze liever wat snoeien? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.